Arrangementen

In Grand Café De Friesche Club kunnen we u verschillende arrangementen aanbieden voor een bedrijfs of familie uitje. Van (zaken)lunch tot jubileumborrel maar natuurlijk ook in combinatie met het kegelen of biljarten is er van alles mogelijk, hieronder een greep uit de mogelijkheden;

Lunches, graag verzorgen wij uw zaken of familielunch, onze koks van de clubkeuken nemen graag uw wensen en onze mogelijkheden met u door.

Zowel dagelijks a la carte als op reservering voor groepen zijn we maandag t/m zaterdag geopend voor het diner.

In overleg ook op zondag.

Voor groepen hebben wij ook speciale menu’s samengesteld en buffetten.

Kegelen, ook als bedrijfsuitje of familiefeest kun u gebruik maken van de kegelbanen en geheel verzorgd worden met drankjes, hapjes en diner. Tijdens het kegelen wordt u begeleid door een van onze ervaren clubleden die u de fijne kneepjes van de sport bijbrengt.

Biljartclinic, ook hier kunt u met een groep één of meerder biljarttafels reserveren en begeleid door een van onze clubspelers het biljarten onder de knie krijgen, dit is zowel voor beginners als voor gevorderden. Ook dit kan gecombineerd worden met lunch, diner of borrel.

Maar ook een stadswandeling onder begeleiding van een ervaren gids, praam varen door de grachten van Leeuwarden, Oud Hollandse Spelen of een inburgeringscursus Fries behoren tot de mogelijkheden. Of uw evenement… Voor meer informatie en prijzen kunt u met ons contact opnemen via het contactformulier of u mag ook altijd informeren bij de bediening.

Voor uitgebreide dag en weekend arrangementen kunt u ook op de site kijken van Jenkie Events