Groepen

Groepen vanaf 15 personen kunnen kiezen uit de volgende drie- of viergangen menu’s. De gasten moeten van te voren hun keuze doorgeven i.v.m. met onze lieve kleine keukentje

Menu 1

Boerenbrood Friesche club

*

Friesche uiensoep

of

Mosterdsoep met Friesche worst

*

Runderstoofpot op zijn Fries 

of

Victoria baars met witte wijn saus 

of

Quiche vegetarisch

*

Dame blanche 

of

Koffie met een chocolaatje

*

21,95 per persoon

Menu 2

Boerenbrood Friesche club

*

Runder carpaccio

of

Salade geitenkaas

*

Bavette met rode wijn saus

of

Sliptongen met citroen mayo

of 

Quiche vega

*

Chocolade taartje met vanille ijs

of

Koffie met een bon-bon en een bbtje

*

25,95 per persoon

 

Buffetten vanaf 20 personen

Stampotten buffet 17,50 p.p.

  • Boerenkool bestrooid met gebakken spekjes.
  • Zuurkool bestrooid met gebakken spekjes.
  • Hutspot  bestrooid met gebakken spekjes.
  • Gelderse rookworst.
  • In stoofpan bereide gehaktballen in heerlijke jus.
  • Oma’s stoofpotje van zachte rundersucade.

Inclusief: tafel zuur augurk, piccalilly, Amsterdamse uien.  

Bourgondisch warm en koud buffet voor de echte genieter. 19,50 p.p.

Warm buffet

  • Varkens medaillons  met champignon saus
  • Botermalse kipdijfilet in kerrie saus.
  • Moeders gehaktballetjes in zoetzure saus.
  • Heerlijke rijstschotel rijkelijk gevuld met verse groenten.
  • Bourgondische aardappeltjes met oregano, tijm, ui en spekjes.
  • De Friesche club stoofpotje van rund.

Koud buffet

  • Pastasalade met pesto paprika  ui en rucola .
  • Friese kartoffelsalade.
  • Salade met tomaat, komkommer, rode ui, olijven en feta.
  • Scharreleisalade met een lente uitje en bieslook.
  • Komkommer appel salade met dille dressing.
  • Diverse soorten stokbrood.
  • Romige zelfgemaakte kruidenboter. 

Het luxe buffet 22,50 p.p.

Warm buffet

  • Malse varkenshaassaté met satésaus en gebakken uitjes.
  • Varkensoesters in romige champignonsaus.
  • Heerlijke rijstschotel rijkelijk gevuld met verse groenten.
  • Bourgondische aardappeltjes met ui en spekjes.
  • Groenteschotel geroerbakt in olijfolie.
  • Licht afgerookte fries gekruid beenham.
  • Botermalse kipdijfilet in kerrie saus.
  • Moeders gehaktballetjes in zoetzure saus.
  • Friesche club stoofpotje van rund.

Koud buffet

  • Friesche aardappel salade.
  • Pastasalade met.  Pesto, Paprika ui en rucola.
  • Komkommer appel salade met dille dressing.
  • Salade met tomaat, komkommer, rode ui, olijven en feta.
  • Scharreleisalade met een lente uitje en bieslook.
  • Diverse soorten stokbrood.
  • Romige zelfgemaakte kruidenboter.