Mogelijkheden

Elke bijeenkomst is uniek…. Alles is mogelijk

Bent u op zoek naar een unieke locatie om te borrelen, uw verjaardag te vieren, te vergaderen of voor een bijeenkomst dan is Grand Cafe De Friesche Club de plek voor uw festiviteit.

Op onze arrangementen pagina zijn een paar mogelijkheden weergegeven die wij als Grand café aan kunnen bieden. Dit betekent niet dat we niet open staan voor allerlei andere uitdagingen. Juist wel.

Met het motto ‘alles is mogelijk’ bespreken wij graag persoonlijk de diverse opties aansluitend op uw wensen.
Een familidag, netwerkborrel, cd presentatie, filmvertoning (product)meeting, training, relatiemiddag, lezing of een workshop, zaalhuur, Politiek café , open podium, literair café, swingfeest behoren o.a. tot de mogelijkheden binnen ons Grand Cafe.

Van een proeverij voor je jaarclub of vereniging tot een borrel met hapjes voor groepen. Ook voor lekker en eerlijk eten ben je bij ons aan het juiste adres. Naar wens kunnen we een aangepast menu samenstellen

Wij staan altijd open voor allerlei andere uitdagingen.

Door een persoonlijke benadering is elke partij voor ons uniek en gaan we graag een persoonlijk gesprek aan voor een goede afstemming van onze dienstverlening.

We doen er alles aan om uw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken.

Wij denken graag met u mee.

Neemt u gerust contact met ons op voor welk idee dan ook. Dit kan via het contactformulier maar u kunt ook gerust langs komen bellen of mailen.